Gedicht in opdracht.

 

‘Hoi Merel, je kent mij niet, maar ik las je gedichten en heb een vraag aan je. Wil je een persoonlijk gedicht schrijven voor me?’

Ik schrijf vaak gedichten op maat. Voor bijzondere momenten in het leven, die je voor altijd wil onthouden. Wil je ook een gedicht in opdracht laten schrijven, zakelijk of privé?

 

Regelmatig vragen mensen mij om woorden te geven aan hun verhaal. Omdat er iets bijzonders of belangrijks gebeurde in hun leven. Een geboorte, een afscheid, een nieuwe koers, een groot besluit. Of omdat ze een geliefde graag iets speciaals cadeau willen doen.

 

Het zijn altijd mooie en ook intieme verhalen die ik dan -voor even- mag inzien om een persoonlijk gedicht te schrijven dat precies past en raak is. Dat is het doel. En het is elke keer weer geweldig als dat is gelukt.

Wil jij ook een gedicht in opdracht laten schrijven voor jezelf of iemand anders, zakelijk of privé?

 

> Neem contact met me op

De reacties