In het wild

 

Soms kom je mijn teksten tegen in de openbare ruimte. Op gevels of in watergoten, verwerkt in kunstwerken of op begraafplaatsen. Zo schreef ik gedichten voor gemeente Eindhoven en gemeente Best, voor Woonbedrijf in Eindhoven, het Westfriesgasthuis in Hoorn en voor verschillende bedrijven en onderwijsinstellingen.

Op dit kaartje vind je alle locaties van mijn gedichten in het wild.

 

Het is een eer om mijn werk zo terug te zien, dus ik sta altijd open voor nieuwe vragen en ideeën!

‘Merel dicht kort en kernachtig, liefst zonder overbodige woorden. Vaak zet ze je even op het verkeerde been om je daarna met een glimlach en nét andere blik naar iets alledaags te laten kijken.’

Wil jij ook een gedicht van mij laten plaatsen op een
openbare plek? Wil je overleggen over de mogelijkheden?

 

> Neem contact met me op

Ook een idee of vraag?
Ik vind het altijd leuk mee te denken.

 

> Neem contact met me op