Vers gevangen.

 

2020

€ 15,95 excl. verzendkosten

 

 

Dat zinnetje van zomaar een voorbijganger, het achtergebleven kledingstuk in de berm, de wankele beweging van een man op skeelers. Flarden van het leven van elke dag, flarden die tot de verbeelding spreken en die onherroepelijk onderdeel zijn van een verhaal.

 

Met haar ogen en oren open dicht Merel Morre de flarden weer heel in ‘Vers gevangen’. Een bundel gedichten die het kleine, alledaagse verbeelden en vertellen. Herkenning en vervreemding wisselen elkaar af – alsof je door een stad vol tafereeltjes loopt die stuk voor stuk een beroep doen op je verbeelding. Steeds vormt zich een nieuw beeld, een nieuw, klein verhaal. En soms ontdek je daarin iets groters.

Vers gevangen cover def. RGB150DPI OFFWHITE

Geef in de velden aan hoeveel bundels Vers gevangen je wilt bestellen.
Na ontvangst van het bestelformulier mail ik je terug en hoor je of ik genoeg voorraad heb.

 

Wil je de bundel laten signeren? Zet je wensen en de naam erbij in het opmerkingenveld. Dankjewel!

 

Soms heb ik ook mijn andere bundels op voorraad. Zet je vraag in het opmerkingenveld. Ik laat dan snel weten of ik de bundel in huis heb die je zoekt.

 

Verzenden gaat via PostNL. Ik zorg altijd voor een goede verpakking en uiteraard voldoende frankering, zodat jij je spullen goed en op tijd ontvangt. Het risico van verzenden ligt bij jou, als koper. Voor vertraging, verlies of beschadiging door de pakketdienst van PostNL ben ik niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk.

 

Door op bestellen te klikken ga je hiermee akkoord.

Bestel VERS GEVANGEN

Mijn bundel ‘Vers gevangen’ kun je soms rechtstreeks bij mij bestellen. Vul het bestelformulier in en dan mail ik zo snel mogelijk terug.

Als mijn eigen voorraad op is, bestel je de bundel natuurlijk net zo makkelijk bij je lokale boekhandel, zodat die kan blijven bestaan.